• Η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η εργατικότητα που χαρακτηρίζει την κοινωνία των μελισσών αποτελεί για όλους παράδειγμα προς μίμηση. Για εμάς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, αυτές είναι οι θεμελιώδεις αξίες που ακολουθούμε και εφαρμόζουμε με συνέπεια, ενώ παράλληλα μας οδηγούν να παραμένουμε σταθερά δίπλα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. 

    Προτεραιότητά μας αυτή τη φορά αποτελεί η στήριξη των μελισσοκόμων της Βόρειας Εύβοιας, των οποίων η παραγωγική δραστηριότητα επλήγη από τις μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού στην περιοχή. Στηρίζοντάς τους φροντίζουμε και τις οικογένειές τους, αλλά και τους σημαντικούς πληθυσμούς μελισσών που παραδοσιακά κατοικούσαν στην περιοχή συνεισφέροντας στη διατήρηση της βιοποικιλότητας του τόπου μας.

    Έτσι, σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Ιστιαίας «Η Κυψέλη» προσφέρουμε 150 τόνους μελισσοτροφής για τους επόμενους 6 μήνες καλύπτοντας τις ανάγκες περισσότερων από 20.000 μελισσών. Στόχος μας να παραμείνουν τα μελίσσια στο «σπίτι» τους και σταδιακά να ανακάμψει αυτός ο κλάδος που είναι νευραλγικός για την τοπική και την εθνική οικονομία, αλλά και απαραίτητος για την προστασία της φύσης.